Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEĞERİ VE ÖZKAN TAŞTEMUR İLE GELEN TESELLİ

TÜRK FUTBOLUNUN MARKA DEĞERİ VE ÖZKAN TAŞTEMUR İLE GELEN TESELLİ

Her fırsatta futbolumuzun marka değerinden söz ediyoruz ya,  Trabzon Avni Aker Stadı zeminine göz yuman federasyonumuz ile mi ligimizin marka değeri artacak acaba? Avrupalı rakipler karşısında en önemli handikabımız sayılan yavaş oynamaktan bu zeminler ile mi kurtulacağız? Hadi Trabzon yeni stadın açılmasını bekliyor, bu stadı boş verdi diyelim; federasyon buna izin vermeli mi? Peki yıllardır patates tarlasından beter  halde olan Manisa Stadı zeminini düzeltmediği için Akhisar Belediyespor’a bir yaptırım duydunuz mu?

Bu sezon maçlar deplasman takımı taraftarlarına da açıldı. Atiker Konyaspor taraftar otobüsleri Antalya’da taşlandı, Antalya spor basını bile kendi taraftarlarının yaptıklarına ve güvenlik tedbiri eksikliğine isyan etti. Sonuçta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Antalyaspor-Atiker Konyaspor maçı saha olayları nedeniyle Antalyaspor’a 15 bin; Konyaspor’a 100 bin lira para cezası verilmesini takdir etti ve 15 Eylül 2016 tarihli karara itirazımızın  28 Eylül 2016 tarih ve 2016/291 sayılı Tahkim Kurul kararı ile reddedilmesi sonucu karar kesinleşti. Taraftarlarımızın elbette daha dikkatli ve centilmen olmasını diliyoruz da karar vicdanımıza pek de uymuyor.

ÖZKAN TAŞTEMUR İLE GELEN TESELLİ

A Milli Takım kadrosunda bu kez de Atiker Konyaspor’dan oyuncu bulunmuyor. Teselliyi Abdullah Ercan hoca yönetiminde 2017 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarını oynamakta olan U21 Milli Takım kadromuza Konya Anadolu Selçukluspor takımı oyuncumuz Özkan Taştemur’un seçilmesi ile teselli buldum. Sezon başında kadromuza katılan oyuncumuzu transfer edenleri kutluyor, futbolcumuza başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR