Türk Hava Kuvvetleri'nden "Çanakkale" videosu

Türk Hava Kuvvetleri'nden "Çanakkale" videosu
Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Çanakkale Savaşı'nda şehit düşenler anısına "Aynı Ruh Aynı Heyecan" adlı bir video hazırladı

ANKARA (AA) - Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Çanakkale Savaşı'nda şehit düşenler anısına "Aynı Ruh Aynı Heyecan" adlı bir video hazırladı.

Çanakkale Savaşı ve Türk savaş uçaklarıyla ilgili görsellere yer verilen videoda, Güneydoğu'da terör örgütüne yönelik bazı operasyonlar sırasında geçen telsiz anonsları da kullanıldı.

Türk Hava Kuvvetleri'nce hazırlanan videoda, Hani Jandarma Özel Harekat ekibinden bir askerin, operasyonlar sırasında Türk savaş uçaklarının sesini duyduğunda hissettiği güveni dile getirdiği satırlar da yer aldı.

Dört dakikalık videonun sonunda, "Kahramanca savaşan milletin gökyüzündeki kardeşleriyiz. Çanakkale'den Diyarbakır'a aynı ruh, aynı heyecan var. Ey bu vatan için şehit düşen evlatlar, rahat uyuyun. Attığımız her bombayla hedefleri vuruyoruz. Sizler için bıkmadan usanmadan kanatlanmaya devam deceğiz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.