Türk Kızılayından "Sevgi Bohçası"

Türk Kızılayından "Sevgi Bohçası"
Türk Kızılayı, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören ihtiyaç sahibi anne ve bebekleri için "Sevgi Bohçası" dağıtacak

Türk Kızılayınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ihtiyaç sahibi anne ve bebekleri için temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı "Sevgi Bohçası" dağıtılacak.

Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Türk Kızılayı maddi imkansızlık içindeki ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için "Sevgi Bohçası" protokolü imzalandı.

Başhekim Alaaddin Domaç, imza töreninde, tedavi gören ihtiyaç sahibi ailelere Türk Kızılayının yardım elini uzatacağını söyledi.

Amaçlarının hastanede doğum yapan maddi olanaksızlık anne ve bebeklerin sosyal yardım ile temel bebek bakımına yönelik ihtiyaçlarının karşılanması olduğuna işaret eden Domaç, şöyle dedi:

"Türk Kızılayına teşekkür ederim. Kızılay ile yeni bir projenin protokolünü yapmanın sevinci içindeyim. Bir nebze olsun ihtiyaç sahibi ailelere yardım edebilirsek ve karşılık olarak da ufacık bir tebessüm alabilirsek bizim için bundan daha güzel mutluluk olamaz. Gelecek, sağlıklı, mutlu bir nesil için üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız."

Türk Kızılayı Atakum Şube Başkanı Ahmet Alp Doğu ve İlkadım Şube Başkanı Fatma Kara da proje hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.