Türk Kızılayı'ndan Seydişehir'deki Suriyelilere Bayram Yardımı

Türk Kızılayı'ndan Seydişehir'deki Suriyelilere Bayram Yardımı
Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi, Suğla Ovası'nda kalan tarım işçisi Suriyeli ailelere bayramlık kıyafet ve yiyecek dağıttı.

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi, Suğla Ovası'na gelip çadırlar ve konteynerlerde kalan Suriyeli aileleri dağıttığı kıyafet ve gıda paketleriyle sevindirdi. Çocuklar yeni elbiseler giyecek olmanın mutluluğunu yaşarken, çadırlarda kalan 35 aileye bayramlık hediyeler verildi.

Seydişehir Şubesi Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi Suriyelilere yardım etmeye çalıştıklarını söyledi. Suriyeli işçilerin zor günler geçirdiğini ifade eden Balcı, "Misafirlerimize sahip çıkmak ve onlarla hayatımızı sürdürmek bizim geleneğimizde vardır. Kızılay şubesi olarak bu insani görevimizi yapıyoruz" dedi.

Suriyeli işçilerden Hdil Donotimur da yardımlardan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Donotimur, "Ülkemizdeki savaşın sona ermesi için dua ediyoruz. Ramazan Bayramı'nı buruk karşılıyoruz. Ne zaman ülkemize döneriz işte o zaman mutlu bir bayram geçiririz. Bizlere çok yardımcı oldunuz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.