“Türk Milletine asla boyun eğdiremeyecekler”

“Türk Milletine asla boyun eğdiremeyecekler”
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, Kayseri’de gerçekleşen alçakça ve kalleşçe terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Dr. Şimşek, önce İstanbul Beşiktaş’ta polisimizi, ardından da Kayseri’de askerimizi hedef alan saldırılarıyla ilgili yayımladığı mesajda terör örgütünü lanetledi. Şimşek, mesajında şunları kaydetti: “Saldırıda hayatını kaybeden kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi terör örgütlerinin dili, dini, ırkı ve mazereti kesinlikle yoktur. Biz millet olarak yaşanan olaylarda dimdik ayakta kaldığımızı bütün dünyaya ilan ettik ve etmeye devam edeceğiz. Şu asla unutulmamalıdır ki, yine ayaktayız ve teröre karşı etkin mücadelemiz tek bir terörist bile kalmayıncaya kadar devam edecektir. Ey alçaklar sürüsü ne yaparsanız yapın, Türkiye’ye boyun eğdiremeyeceğinizi göreceksiniz. Biz ise 79 milyonluk Türk Milletiyle sizin topyekun yok oluşunuzu göreceğiz.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.