Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı
Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde tören düzenlendi

SİVAS (AA) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Sivas'ın Ulaş ve Şarkışla ilçelerinde tören düzenlendi.

Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Ulaş İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Fahri Doğan tarafından karşılanan Altun, halkın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür etti. Son dönemde artan terör olaylarına da değinen Altun, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelelerine sahne olmaktadır. Bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm polislerimize başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

- Şarkışla

Şarkışla Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve polisler Gülsu Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Tolunay, "Teşkilatımız iç güvenliği sağlama görevini 171 yıldan beri fedakarca sürdürmektedir." dedi.

Teşkilatın kuruluşunun yıl dönümünü kutlayan Tolunay, vazifesi başında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diledi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünde pasta kesildi. Buradaki programa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel ve diğer davetliler katıldı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.