Türk Telekom'a Altın Pusula'da 4 Ödül

Türk Telekom'a Altın Pusula'da 4 Ödül
Türk Telekom, TÜHİD tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödüllerinde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerinde 4 ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’nde sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile 4 ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom, Günışığı Oyun tanıtımı ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk Eğitim kategorisindeki Altın Pusula’yı alırken, Telefon Kütüphanesi Tablolar Konuşuyor uygulaması ile de Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Sosyal Fayda Zirvesi İstanbul etkinliğine verdiği destek ile Sponsorluk İletişimi kategorisinin birincisi olan şirket, geçen yıl gerçekleşen Yeni Marka tanıtımı ile de İç İletişim kategorisindeki büyük ödülün sahibi oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.