Türk usulü yardıma ceza: Sosyal yardımın pahalı bedeli!

Türk usulü yardıma ceza: Sosyal yardımın pahalı bedeli!
Muğla'nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece saatlerinde yolda kalan bir araç, başka bir aracın kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki aracı itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 16 Aralık gece vakitlerinde yolda kalan bir otomobil, başka bir otomobilin kaputuna yatan ve ayakları ile öndeki otomobiili itmesi ile ilgili Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2 bin 180 lira para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Menteşe ilçesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde arıza yapan otomobil olay yerinden kaldırılması için çekici yerine insan kullanıldı. Yolda kalan otomobile bir şahsın başka bir otomobil kaput kısmına uzanıp tutunmak suretiyle ayakları ile arızalı otomobili AVM kavşağına kadar götürdüğü anlaşıldı. Öndeki otomobili iten arkadaki arabadan cep telefonu ile çekilen video görüntülerin sosyal medya ve basın da yer alması üzerine Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri hareket geçti.

Karayolları Trafik Kanunu maddelerine aykırı kural ihlalleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden tespit edilen, trafiğin seyir emniyetini ihlal etmek nedeniyle tedbirsiz ve saygısız davranışlarda bulunarak otomobil sürmekten, sisli ve yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte gece sis lambası yakmak, trafik işaret ve levhaları, cihazları ve yer işaretlemeleri ile belirtilen veya gösterilen hususlara uymamaktan ötürü ihlal yapan otomobile toplamda 2 bin 180 lira trafik idari para cezası kesildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.