Türk Yıldızları İzmit'te uçacak

Türk Yıldızları İzmit'te uçacak
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla 25 Haziran'da gösteri uçuşu gerçekleştirecek

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla 25 Haziran'da gösteri uçuşu gerçekleştirecek.

İzmit'teki bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, daha önce Solotürk'ün kurtuluş etkinlikleri kapsamında kentte gösteri yaptığını söyledi.

Gösterinin çok beğenilmesi dolayısıyla bu yıl Türk Yıldızları için girişimde bulunduklarını ifade eden Doğan, Genelkurmay Başkanlığının bu yılki etkinlik için böyle bir gösteriyi uygun bulduğunu kaydetti.

Doğan, Türk Yıldızları'nın burada filo olarak gösteri yapacağını dile getirerek, "Bir gösterinin ötesinde faaliyet olacak. Türk Silahlı Kuvvetleri, milletin bağrından çıkan, onların her şeyidir. Onların gücü, cesareti her alanda bir ilham kaynağıdır. Türk milleti, yurdu, bin yıllara varan süredir var olduysa bu her zaman milletin bağrından çıkan kahraman ordusuyla olmuştur." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.