Türk Yıldızları Konyalıları büyüledi

Türk Yıldızları Konyalıları büyüledi
Konya 3. Ana Jet Üssü'nde görev yapan Türk Yıldızları'nın solo ve takım olarak sergilediği hareketler izleyenleri adeta büyüledi

Türk Hava Kuvvetlerine bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları'nın Konya'da yaptığı gösteri nefes kesti. Solo ve takım olarak sergilenen hareketlerin yanı sıra üç boyutlu sema gösterisi ve gökyüzüne çizilen kalp hareketi büyük alkış aldı.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalanan Türk Yıldızları'na bağlı 6 uçak, Hadimi Parkı ve etrafında toplanan binlerce kişiye unutamayacakları bir gösteri sundu. 

Uçaklar, bayrak kol, uçak kol ve yıldız kol düzeninde hareketlerine başladı. Solo ve takım olarak gösterilerini sunan Tük Yıldızları uçakları, ters tırmanış ve dönüş, iniş takım kesişimi, çift kesişimi, iniş takımları terste selamlama, tip ucu ve üç boyutlu sema hareketleri sergileyerek, gökyüzüne kalp figürü çizdi.

Park alanı ve etrafına toplanan binlerce kişi, uçakların yaptığı gösteriyi alkışladı. Alçak uçuş yapan uçaklar büyük heyecan oluşturdu.

Gösteriyi Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert de izledi.

Türk Yıldızları gösterisi öncesinde sanatçı Uğur Işılak da bir konser verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.