Turkcell televizyonda geleceği yaşatacak

Turkcell televizyonda geleceği yaşatacak
Turkcell TV Plus ile Türkiye’de ilk defa akıllı telefon veya cepten izlenmeye başlanan film ve dizi, kalınan yerden evdeki televizyondan seyredilebilecek

Turkcell kişisel televizyon platformuTurkcell TV’yi bir üst seviyeye taşıdı. Turkcell TV Plus gerçek çoklu ekran özelliği ile Türkiye’de ilk defa akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya televizyondan izlenmeye başlanan programı, diğer cihazlar üzerinden kalınan yerden izlemeye devam ettirecek. Turkcell TV Plus’ı mobil intermet kullanıcıları Turkcell’in 3G altyapısıyla, TurkcellSuperonline fiber internet aboneleri de TV Plus kutusu ile kullanabilecek.

Turkcell TV Plus’ta canlı yayını geri alabilme özelliği benzerlerinden yalnızca izlenmekte olan kanalla sınırlı kalmayacak. Turkcell TV Plus’ta izlenilen herhangi bir kanalda 12 saat önceki canlı yayına erişebilme fırsatı verilecek. Daha önce yalnızca cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerinden hizmet veren Turkcell’in kişisel televizyon platformu, TV izleme deneyimini artık 4 ekran üzerinden sunacak. Aynı anda onlarca programı kaydetme imkanı sağlayan platform, kayıtları kutu üzerindeki sabit disk yerine buluta kaydettiği için içeriklere istenilen cihazdan ve istenilen yerden ulaşmak mümkün hale geliyor.

Eğlence yeni boyutta

Turkcell Grup CEO’su Süreyya Ciliv, güçlü 3G ile fiber internet altyapıları ile Türkiye’yi mobil ve iletişim teknolojilerinde en üst seviyeye taşıdıklarına işaret etti. Güçlü altyapıları sayesinde günlük hayatı kolaylaştıran ve bugünden geleceği yaşamayı mümkün kılan ürünleri hayata geçirdiklerini ifade eden Ciliv, şöyle devam etti: “Geleceğin televizyon deneyimini sunabilmek amacıyla kişisel televizyon platformumuz Turkcell TV’yi bir üst aşamaya taşıyoruz. Turkcell TV Plus ile Turkcell müşterisi olsun olmasın herkesi sınırsız  televizyon izleme ve eğlence deneyimiyle buluşturmayı amaçlıyoruz.”

Turkcell TV Plus’ta 1.000’den fazla film

Yüze yakın yerli ve yabancı TV kanalının bulunduğu Turkcell TV Plus, bini aşkın seç-izle film ve dizi ile zengin bir içeriğe sahip. Türkiye’de televizyon izleyicileri arasında popüler tüm TV kanallarının yanı sıra altı adet sinemakanalı, FOX grubu dizi kanalları, National Geographic, Nat Geo Wild, 24 Kitchen, FOX Sport, Disney gibi her zevke hitap eden tanınmış yabancı kanallara da platform üzerinden erişilebiliyor.

Işık hızında eğlence

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Turkcell’in gerçek çoklu ekran deneyimi sunan televizyon ve eğlence platformunun hizmete girdiği 2009’dan bu yana 6 milyon kullanıcının cep telefonları, tablet ve bilgisayarları aracılığıyla 600 milyon dakika TV izlediğini belirtti.

Erkan, şunları kaydetti: “2008’de başladığımız fiber yatırımlarla Türkiye’yi dünya ile aynı anda ışık hızında internetle tanıştırdık. Bugün 33 bin kilometreye ulaşan fiber ağımız sayesinde bir yandan müşterilerimize hızlı internet bağlantısı sunarken diğer yandan onları, hayatlarını kolaylaştıracak ve daha eğlenceli hale getirecek uygulamalarla buluşturuyoruz. TV ekranından televizyon izleme pratiklerindeki değişimi en doğru şekilde karşılayacak altyapının fiber optik bağlantıdan geçtiğini görüyoruz. Şimdi fiber altyapımız ve Turkcell TV Plus platformu sayesinde Turkcell ve Turkcell Superonline kullanıcılarını Türkiye’de benzeri olmayan özelliklere sahip bir TV izleme deneyimi bekliyor.”

Film salonunu kendin yarat

Turkcell TV Plus’ın yenilikçi özelliklerinden birisi de izleyicilerine sunduğu Plus Salon’lar. Türk filmlerinden dünyanın en popüler dizilere, belgesellerden spor programlarına kadar 32 farklı Plus Salonu’nda yayın akışını tamamen kullanıcılar belirliyor. Benzerlerinde yayın akışı sürekli devam ederken TV Plus’ın Plus Salonları’nda yayın akışı kullanıcının isteği ile başlıyor ve istenen şekilde devam ediyor. Bu salonlara giren izleyeciler, örneğin diledikleri filmi başlatabiliyor: İsterlerse yayınlanmaya başlayan filmin bitmesini beklemeden başkasına  geçiş yapabiliyor. Turkcell TV Plus’ta müzikseverler de unutulmadı. 8 adet Müzik Plus Salonu ile kullanıcılar o anki ruh hallerine göre diledikleri parçayı dinlemeye başlayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.