Türkiye Açık Tekvando 2014 Turnuvası

Türkiye Açık Tekvando 2014 Turnuvası
Turnuvada, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan ilk gün müsabakaları sona erdi

ANTALYA (AA) - Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Açık Tekvando (Turkish Open) 2014 Turnuvası müsabakaları yapıldı.

Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen turnuva kapsamında yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde müsabakalar yapıldı. 

Müsabakaların yıldız erkekler  kategorisinde Türkiye 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz, İran 1 altın, 1 gümüş, 1 bronz, Rusya 1 altın, 2 bronz, Meksika 1 gümüş, Ukrayna ve Ürdün 1'er bronz madalya aldı. 

Yıldız kadınlar kategorisinde ise Türkiye 1 altın, 3 gümüş, 2 bronz, İran 1 altın, 1 bronz, İspanya 1 altın, Meksika, Hırvatistan, Danimarka 1'er bronz madalyanın sahibi oldu.

Genç erkekler kategorisinde de, Türkiye 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz, İran 1 altın, 1 gümüş, Meksika ve Almanya 1'er altın, Beyaz Rusya, Romanya, Libya, Rusya 1'er bronz, Ukrayna ise 2 bronz madalya almaya hak kazandı.

Genç kadınlar kategorisinde ise Azerbaycan 2 altın, 1 bronz, Rusya 1 altın Türkiye 1 gümüş, 3 bronz, Hırvatistan ve İspanya 1'er gümüş, Bulgaristan ve Irak 1'er bronz madalya aldı. 

Büyük erkekler kategorisinde de, Ürdün, Brezilya ve İngiltere 1'er altın, İran 1 gümüş, 1  bronz, Azerbaycan ve Tunus 1'er gümüş, Türkiye 2 bronz, Almanya, İspanya ve Rusya 1'er bronz madalyanın sahibi oldu. 

Büyük kadınlar kategorisinde ise Türkiye 1 altın, 1 bronz, Kanada 1 altın, Almanya 1 altın, 1 gümüş, Rusya 1 gümüş, 1 bronz, Sırbistan 1 gümüş, Romanya ve Brezilya 1'er bronz, Ukrayna ise 2 bronz madalya aldı. 

Dereceye girenlere düzenlenen törenle madalyaları verildi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.