Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu:
"İnsanlar çocuklarını geride bırakırken onların huzur içinde yaşayacakları bir ülkede olmalarını isterler. Tüm mücadelemiz bunun içindir"

EDİRNE (AA) - Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "İnsanlar çocuklarını geride bırakırken onların huzur içinde yaşayacakları bir ülkede olmalarını isterler. Tüm mücadelemiz bunun içindir." dedi.

Feyzioğlu, Edirne'nin Keşan ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen "Anayasa değişikliğini tartışıyoruz" konferansında, 16 Nisan'da Türk milletinin, tıpkı Amasya, Erzurum ve Sivas'ta haykırdığı gibi vatanın geleceğine azim ve kararlılıkla sahip çıkacağını söyledi.

Yapılacak referandumun ülke için önemli olduğunu belirten Feyzioğlu, "İnsan vatanında doymalı, vatanında çocuklarını yetiştirmelidir. İnsanlar çocuklarını geride bırakırken onların huzur içinde yaşayacakları bir ülkede olmalarını isterler. Tüm mücadelemiz bunun içindir" diye konuştu.

Feyzioğlu, ülkenin geleceği için referandumda "Hayır" oyu istediklerini, mahalle mahalle, köy köy, şehir şehir gezerek referandumu anlatmaya devam edeceklerini belirtti.

Konferansa, eski CHP Milletvekili Süheyl Batum, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Edirne ve Keşan teşkilatlarının üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.