Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off

Türkiye Basketbol 1. Ligi Play-off
- İlk 2 takımın Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükseleceği final grubunda 5. hafta maçları yarın oynanacak


İZMİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi play-off final grubunda 5. hafta maçları yarın yapılacak.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor Durmazlar, Nesine.com Eskişehir Basket ve Acıbadem Üniversitesi'nin deplasmanlı çift devreli lig usulüyle mücadele ettiği play-off final grubunda, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor son 2 haftaya 7 puanla lider girdi.

Nesine.com Eskişehir Basket ve Bursaspor Durmazlar'ın altışar puanla 2. ve 3. sırada yer aldığı final grubunda, 5 puana sahip Acıbadem Üniversitesi 4. durumda bulunuyor.

Grubu ilk 2 sırada bitirenlerin adlarını Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yazdıracağı final grubunda yarınki iki maç da saat 19.00'da başlayacak. Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda, Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Acıbadem Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda ise Nesine.com Eskişehir Basket-Bursaspor Durmazlar maçları oynanacak. Müsabakalar TRT Türk ve TRT Spor'dan yayınlanacak.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve Nesine.com Eskişehir Basket, yarın kazanmaları halinde adlarını Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yazdırmayı garantileyecek.

Final grubunda 5. maçlar öncesinde puan durumu şöyle:

Takımlar O G M A Y P
1. Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor 4 3 1 307 276 7
2. Nesine.com Eskişehir Basket 4 2 2 297 310 6
3. Bursaspor Durmazlar 4 2 2 290 303 6
4. Acıbadem Üniversitesi 4 1 3 309 314 5


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.