Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi
Denizli Basket Başkanı Dalaman: "Geçen sezon play-off maçlarındaki taraftar desteğini bu sezon lig boyunca görebilirsek başarı kaçınılmaz olur"

 Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Denizli Basket'in Kulüp Başkanı Turgut Dalaman, geçen sezon play-off maçlarındaki taraftar desteğinin lig boyunca sürmesi halinde başarının kaçınılmaz hale geleceğini söyledi.

Takımın antrenmanını genel sekreter Tanju Beştaş ile izleyen Dalaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda Amerikalı pivot Darrius Morrow'un sakatlığına üzüldüklerini belirti.

Kulüp doktorunun Morrow'un sakatlığının yaklaşık 5 ay süreceği yönünde rapor vermesi üzerine bazı yabancı oyuncularla görüşmeye başladıklarını ifade eden Dalaman, bir oyuncuyla sona geldiklerini, gelecek hafta içinde bu oyuncuya imza attırabileceklerini söyledi.

 Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Dalaman, "Sezon öncesi son ciddi organizasyon olan Federasyon Kupası'nda çok iyi performans gösterdik. Takımımız lige hazır. İlk maçımızı Socar Spor'a karşı oynayacağız. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Özellikle iç saha maçlarında taraftar avantajını kullanmak istiyoruz. Bu sezon maçlarımızı PAÜ Arena'da oynayacağız. Geçen sezon play-off maçlarındaki taraftar desteğini bu sezon lig boyunca görebilirsek başarı kaçınılmaz olur" diye konuştu.

Denizli Basket'in Socar Spor maçının hazırlıklarını tamamladığı öğrenildi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.