Türkiye bu maça kilitlendi (Muhtemel 11'ler)

Türkiye bu maça kilitlendi (Muhtemel 11'ler)
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek

Türk Telekom Arena'da saat 20:00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Lider Galatasaray derbiyi kazanarak, şampiyonluk yarışında yakaladığı büyük avantajla son haftaya girmek, Beşiktaşise deplasmandan 3 puanla ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak amacında.

Ev sahibi Galatasaray, derbide kazanıp şampiyonluk yolunda son virajı kayıpsız dönmenin hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk yarışına geçen hafta Torku Konyaspor yenilgisiyle havlu atan Beşiktaş ise deplasmandan galibiyetle ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak istiyor.

FENERBAHÇE'NİN DE GÖZÜ BU MAÇTA!

Derbi, haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendiriyor. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak için derbide Galatasaray'ın puan kaybını bekleyip, 25 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda İstanbul Başakşehir'i yenmeye çalışacak.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta öncesi lider Galatasaray'ın 73, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 70, üçüncü Beşiktaş'ın ise 66 puanı bulunuyor. Ancak Galatasaray'ın derbiyi kazanması ve Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında puan kaybetmesi durumunda, Sarı-kırmızılı ekibin pazartesi akşamı şampiyonluğunu ilan etme ihtimali de bulunuyor.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak kritik maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kemal Yılmaz yapacak. Koray Gençerler'in dördüncü hakem olacağı dev maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Özgüç Türkalp ile Hakan Ceylan üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin ve Burak

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Mustafa, Sosa, Olcay ve Demba Ba

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.