Türkiye Diyanet Vakfının 35. Kitap Fuarı yarın açılıyor

Türkiye Diyanet Vakfının 35. Kitap Fuarı yarın açılıyor
Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) 1981'den bu yana Kocatepe Camisi avlusunda düzenlenen, Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın 35'incisi yarın açılacak

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) 1981'den bu yana Kocatepe Camisi avlusunda düzenlenen, Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın 35'incisi yarın açılacak.

Vakıftan yapılan açıklamada, 1975'den bu yana ilim ve kültür dünyasına katkı sağlamak için çalışmalar yürüten TDV'nin, kültür hayatına katkıda bulunmayı sürdürdüğü belirtildi.

Kocatepe Camisi avlusunda 35’incisi düzenlenecek Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın açılışının yarın saat 14.00'de yapılacağı ve 1 Temmuz 2016'ya kadar açık kalacağı ifade edildi.

Açıklamada, fuara yaklaşık 70 yayınevinin katılacağı bildirildi.

Çeyrek asrı aşkın süredir ramazan ayının manevi havasında, yazar, yayıncı ve okurları bir araya getiren fuarın her gün 11.00-24.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği belirtilen açıklamada, "Terör Kurbanı Mabedlerimiz" konulu sergi de açılacağı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.