Türkiye Finans'ta Yeni Atama

Türkiye Finans'ta Yeni Atama
Türkiye Finans Katılım Bankası Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Murat Akşam getirildi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Finans’ta Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Akşam oldu.

Türkiye Finans açıklamasına göre, Türkiye Finans Katılım Bankası Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığına Murat Akşam getirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Akşam, 2 Mayıs itibarıyla Türkiye Finans ailesine katıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümünden mezun olan Akşam, 1991’de Beko’da Satış Temsilcisi olarak başladığı kariyerine 1993-1997'de Ram Dış Ticaret’te Bölge Sorumlusu olarak devam etti.

Akşam, 1997 yılında TEB’de Kredi Sorumlusu ve Kredi Tahsis Yöneticisi olarak çalıştıktan sonra 2000-2005'te Kurumsal Krediler Müdürü olarak görev aldı ve 2005-2014'te Kurumsal ve Ticari Kredi Tahsis Direktörü oldu. Akşam, 2014 sonrasında yine aynı bankada Kurumsal Bankacılık Grup Direktörü olarak çalıştı. Akşam, 2 Mayıs itibarıyla Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak Türkiye Finans ailesine katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.