Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Durur:

ORDU (AA) - Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, Galatasaray Odeabank karşısında kendilerine yakışır oyun sergileyeceklerini söyledi.  

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige Osmaniye Gençlik galibiyetiyle başladıklarını belirterek, "Bu maçı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Ligde ikinci maçlarını yarın deplasmanda Galatasaray Odeabank karşısında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacaklarını ifade eden Durur, "Rakibimizin ne kadar güçlü ve kaliteli ekipten kurulduğunun farkındayız. Bunu bilerek sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 

Hem ligde hem de Avrupa'da yoğun maç trafiği yaşayacaklarını, bunun ilkinin Galatasaray Odeabank ​maçı olduğunu vurgulayan Durur, şöyle devam etti:

"Lige Osmaniye Gençlik galibiyetiyle başladık. Sakat oyuncularımızın olmasına rağmen bu maçı kazanmasını bildik. Lige galibiyetle başlamak son derece önemli. Şimdi önümüzde Galatasaray Odeabank maçı var. Osmaniye Gençlik maçı ile bu maç arasında çok kısa süre olduğundan pek fazla çalışma imkanı bulamadık. Rakibimiz bu ligin en güçlü ve iddialı takımlarından birisi. Rakibimiz kaliteli oyunculardan kurulu. Takım olarak bunun da farkındayız. Ancak biz de Galatasaray Odeabank karşısında kendimize yakışır oyun sergileyeceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapıp rakibimize sahasında sürpriz yapmak istiyoruz. İnşallah şansımızın da yardımıyla gülen taraf oluruz."

Durur, İstanbul'daki taraftarları Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 15.00'de oynanacak maça beklediklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.