Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası sona erdi

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası sona erdi
İZMİR (AA) - Çeşme'de düzenlenen Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası sona erdi. Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gerçekleştirilen organizasyon...

İZMİR (AA) - Çeşme'de düzenlenen Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gerçekleştirilen organizasyon final müsabakalarının ardından düzenlenen kapanış töreniyle son buldu.

Turnuvaya Kayseri'den katılan Ekaterina Atalık birinci olurken, İzmir'den Betül Cemre Yıldız ikinci, Kahramanmaraş'tan Khayala Isgandarova Batur da üçüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek başka turnuvaların da ilçelerinde olması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay da turnuvanın güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirterek, centilmence yarışan bütün sporculara teşekkür etti.

Organizasyona katılan bütün sporcuları kutlayan Tulay, "Satranç sporunda katettiğimiz her mesafe ve yaptığımız her başarılı hamle, Türk satrancı için daima büyük bir iftihar vesilesi olmuştur, olmaya da devam edecektir" dedi.

Ödül töreninin ardından kısa bir açıklama yapan şampiyonanın birincisi Ekaterina Atalık ise, zorlu bir turnuvada şampiyonluğa ulaştığı için mutlu olduğunu söyledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.