Türkiye sıralamasına girdiler

Türkiye sıralamasına girdiler
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2016-2017 sezonunda U19, U17, U16, U15, U14 ve U13 kategorilerinde takımların katılımıyla düzenlediği Türkiye şampiyonalarında en başarılı amatör kulüpler belirlendi.

Gençler kategorilerinde 9 bin 224 takım yerel liglere katıldı. Bu takımlardan illerinde dereceye giren 694 takım ise Türkiye şampiyonalarına katılma hakkı elde etti. Temsilcimiz Konya Kara Kartallar yerelde il birincisi olarak katıldığı şampiyonanın U14 liginde 2 kademe, U15 ve U17 liglerinde 1 kademe oynadı ve U16 liginde de Türkiye 2.’si olarak topladığı 140 puanla Türkiye 5.’si olmayı başardı.

Konya Kara Kartallar Kulübü Başkan Vekili Mustafa Büyükdemir, Konya’nın sporu adına bir bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Takımımızın ve Konya futbolunun adını böyle önemli bir sıralamada üst sıralara taşıdığımız için gururluyuz. Kara Kartallar ismini daha nice başarılarla tüm Türkiye'ye tanıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler iyi bir sporcudan ziyade; ahlaklı, disiplinli, çalışkan ve iyi sporcular yetiştirmeyi benimsemiş bir kulübüz. Yönetim ve teknik ekip olarak çalışmalarımızı bu yönde bilimsel, kültürel ve ahlaki değerler yönünde sürdürmekteyiz. Biz sürekli büyüyen ve gelişen bir aileyiz, herkesi ailemize katılmaya bekliyoruz" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.