Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası
- Şampiyonanın ilk ayak yarışları Düzce'de start aldı


DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Düzce Valiliği tarafından düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları Düzce'de başladı.

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezinde gerçekleşen yarışlarda, ülke çapından katılan 59 sporcu start aldı.

Sporcular, özel hazırlanan bin 600 metrelik enduro parkurunda zorlu engelleri aşarak en iyi zamanlamayı yapmaya çalışıyor.

Yarışların 6 kategoride yapıldığını belirten TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inanılmaz keyifli bir yarış izlediklerini söyledi.

Türkiye'de ilk kez Süper Enduro Şampiyonası yapıldığının altını çizen Akülke, "Bu yarışların startını Düzce'de verdik. Parkur inanılmaz güzel, hava inanılmaz keyifli, çok güzel bir yarış izliyoruz. Öyle düşünüyorum ki seyirciler çok keyif alıyor." dedi.

Akülke, geçen yıl yapımı tamamlanan Kaynaşlı Motor Sporları Merkezinde gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası yarışları izlediklerini anlatarak, "Federasyon olarak yapmadığımız ancak dünyada çok ilgi gören bir organizasyonu başlatabiliriz dedik. Bunu başarıyla yaptık. Emeği geçen yerel yöneticilerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.