"Türkiye'nin Fransa'da başarılı olacağına inanıyorum"

"Türkiye'nin Fransa'da başarılı olacağına inanıyorum"
- İsveçli milli futbolcu Kujovic:"Türkiye'nin kadrosunda çok yetenekli ve oyunu her an değiştirebilecek futbolcular var"


STOCKHOLM (AA) - Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek İsveç Milli Takımı'nın Bosna Hersek asıllı forvet oyuncusu Emir Kujovic, Türkiye'nin turnuvada başarılı olacağına inandığını söyledi.
Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ve Elazığspor formaları giyen ve geçen sezon İsveç Süper Ligi'nde (Allsvenskan) Norrköping ile şampiyonluk sevinci yaşayan Emir Kujovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin kadrosunda çok yetenekli ve oyunu her an değiştirebilecek futbolcular var. Türkiye'nin başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.
EURO 2016'dan sonra Türkiye'den gelecek tekliflere açık olduğunu kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, "Daha önce Türkiye'de oynadım. Şu an için bir teklif yok ancak ileride gelirse değerlendirebilirim." dedi.
İsveç Milli Takımı'nın da çok kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu ifade eden Kujovic, "Ibrahimovic gibi bir dünya yıldızının bulunduğu İsveç Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosunda Fransa için yer bulmak benim çok önemli ve gurur verici. Fransa'da çok iddialıyız. İnşallah büyük bir başarı yakalayacağız." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.