Türkiye'ye atış hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu

Türkiye'ye atış hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu
Suriye'den Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait 6 hedef, Fırtına obüsü, zırhlı muharebe aracı atışları ve koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarıyla düzenlenen hava harekatı sonucu imha edildi

 Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü DAEŞ'e ait Katyuşa roketleri ve havan mermilerinden oluşan 6 hedef, dün Fırtına obüsü ve zırhlı muharebe aracı atışları ile vuruldu.

Yapılan atışlar ve koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarıyla düzenlenen hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre 8 terörist etkisiz hale getirildi. Bir silah monteli araç da imha edildi.

-Muhalifler Al Sarraf bölgesini ele geçirdi


Öte yandan, Zeytinlik bölgesindeki taarruzları devam eden muhalifler, Lazkiye Türkmen Dağı'ndaki Al Sarraf bölgesini ele geçirdi. Çatışmaların Akçabayır bölgesinde devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.