Türkiye'ye atış hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu

Türkiye'ye atış hazırlığındaki DAEŞ hedefleri vuruldu
Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DAEŞ'e ait 33 silah mevzisi, karadan ve havadan vuruldu. Operasyonda ilk tespitlere göre 23 DAEŞ mensubu etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DAEŞ'e ait 33 silah mevzisi, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) karadan, koalisyon uçaklarınca da havadan vuruldu. Operasyonda ilk tespitlere göre 23 DAEŞ mensubu etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DAEŞ'e ait katyuşa ve havan silahlarından oluşan 33 hedef, dün, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Fırtına obüsleri ile zırhlı muharebe aracı atışları ve koalisyon uçakları tarafından yapılan 2 hava harekatıyla vuruldu.

Operasyonda ilk tespitlere göre 23 DAEŞ mensubu etkisiz hale getirildi, 3 bina, 1 savunma mevzisi ve 1 tanksavar roketi imha edildi.

Güvenlik kaynakları, Suriye'de Yeni Yaban bölgesini ele geçiren muhaliflerin taarruzlarının devam ettiğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.