'Türkiye'ye yatırımlarımız devam edecek'

'Türkiye'ye yatırımlarımız devam edecek'
UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, şirket olarak Türkiye'ye çok olumlu baktıklarını ve yatırımlarının devam edeceğini söyledi

UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, şirket olarak Türkiye'ye çok olumlu baktıklarını ve yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

Akaltan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, şirketleri için çok önemli bir pazar olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin sadece Orta Doğu için değil aynı zamanda Avrupa için de stratejik önemi olan bir pazar olduğuna işaret eden Akaltan, Türkiye'deki operasyonlarının Avrupa'nın en büyükleri arasında yer aldığını vurguladı.

Yatırım büyüklüklerinin, ülkeye olan güvenlerinin en büyük ıspatı olduğunu belirten Akaltan, şöyle konuştu:

"Biz hem yurt içi tüketicileri anlamında hem de ithalat ve ihracatın yanı sıra bölgesel lojistik merkezi olabilme potansiyeli açısından da Türkiye'ye güveniyoruz. Türkiye genelinde 81 ilde 2 bin 500 çalışanımızla hizmet veriyoruz. 400 bin kişilik global UPS ailesi için bu rakamlar çok önemli."

Şirketlerinin, ağustos ayında 109'uncu yılı geride bırakacağını anlatan Akaltan, "Biz bu sürede 2 dünya savaşı, 1 soğuk savaş ve 4 endüstri devrimi atlattık. Dolayısıyla biz değişimlere ve ekonomik-sosyal farklı risklere açığız. Hafta sonu Gaziantep'te terör saldırısı oldu. Ona rağmen biz buradayız işe devam ediyoruz. Çünkü Türkiye büyümeli. Şirket olarak Türkiye'ye çok olumlu bakıyoruz ve buraya yatırımlarımız devam edecek." diye konuştu.

Akaltan, Türkiye'nin büyüme potansiyelini gördüklerini ve algılanan risklerin ötesinde ülkeye güvenlerinin tam olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.