Türkmenoğlu'ndan sağduyu çağrısı

Türkmenoğlu'ndan sağduyu çağrısı
AK Parti Milletvekili Türkmenoğlu: Cizre’de yaşanan olaylar İç Güvenlik Reformu ve Özgürlüklerin Korunması Reformu paketinin önemini ortaya koymaktadır diye düşünüyorum

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, "Cizre’de yaşanan olaylar İç Güvenlik Reformu ve Özgürlüklerin Korunması Reformu paketinin önemini ortaya koymaktadır diye düşünüyorum" dedi.

Türkmenoğlu, yaptığı açıklamada, gündemdeki olaylara ilişkin görüşlerini aktardı. Cizre'de bir süredir bazı olaylar yaşandığı ifade eden Türkmenoğlu, dikkatli ve sağduyulu hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Bir oyunun hazırlanarak sahneye sunulmaya çalışıldığını vurgulayan Türkmenoğlu, şöyle devam etti:

"Cizre’de yaşanan olaylar İç Güvenlik Reformu ve Özgürlüklerin Korunması Reformu paketinin önemini ortaya koymaktadır diye düşünüyorum. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, bu paket 'Demokrasi, çoğulculuk, herkesin her yerde farklı kanaatlere sahip olmakla birlikte siyaset yapabilmesi, görüş beyan edebilmesi hakkı' anlamına gelmektedir." 

Parelel yapı operasyonlarına da değinen Türkmenoğlu, meşru hiçbir hükümetin iktidarına ortak olacak herhangi bir yapılanmaya müsaade edemeyeceğini dile getirerek, "Söz konusu yapılanmalar kimin hizmetinde olurlarsa olsunlar hukuk karşısında hak ettikleri cezalara çarptırılacaktır. Ülkemizi, kimsenin uzaklardan, kapalı kapılar ardından çıkarları için hesap yapanların şekillendirmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Haziran ayında genel seçimin yapılacağını anımsatan Türkmenoğlu, AK Parti'nin her zaman seçimlere hazır bir parti olduğuna vurgu yaparak, şunları ifade etti:

"Her zaman seçimlere hazır bir partiyiz. Çünkü AK Partili olarak sadece seçim zamanı insanlarla yüz yüze gelen siyasetçilerden değiliz. Başbakanımız, Bakanlarımız ve milletvekillerimiz sürekli olarak vatandaşımızla iç içe, milletimizle gönül gönüle. Tüm teşkilatlarımız necip milletimize hizmet için tüm mesaisini harcamaya devam etmektedir. Zaten yıllardır olduğu gibi 2015 seçimlerine de hazır olarak gireceğiz ve halkımızın büyüyerek artan desteğini alacağımıza inancımız tamdır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.