TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Aksaray'da

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, Aksaray'da
AKSARAY (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesini ziyaret etti.TÜRSAB ve Aksaray Valiliği...

AKSARAY (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Aksaray'ın Güzelyurt ilçesini ziyaret etti.

TÜRSAB ve Aksaray Valiliği işbirliğinde düzenlenen "Kapadokya’nın İncisi Aksaray" konulu tanıtım toplantısı için Aksaray'a gelen Ulusoy, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile birlikte Güzelyurttaki Gelveri ve Ihlara Konaklarını gezdi.

Ulusoy, burada gazetecilere yaptığı konuşmada, Aksaray'ın yaşanan medeniyetler bakımından kültürel varlıkların en üst seviyede olduğu, doğanın mükemmel olduğu bir yer dedi.

TÜRSAB'ın Aksaray ve Karaman'da da bir dizi çalışma yapacağını ifade eden Ulusoy, "Bölgenin gelişime ve tanıtıma ihtiyacı var. Biz de tanıtmaya çalışıyoruz. TÜRSAB olarak çok deneyimli arkadaşlarımızı bu bölgeye getirdim. Aksaray ve Karaman'da çalışmalar yapacaklar. Kendi vatandaşlarımıza bu bölgenin güzelliklerini yiyeceğini, içeceğini anlatmak, balon seyrini seyrettirmek içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnanıyorum ki; bu bölge gelecekte hak ettiği yeri bulacaktır" dedi.

Ulusoy, bölgenin özellikle yabancı turistlerin aradığı doğal güzelliklere sahip olduğunu belirterek, en kısa zamanda daha detaylı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Güzelyurt ve Aksaray'ı yeniden ziyaret edeceğini kaydetti.

Gezide, Güzelyurt Kaymakanı Yakup Güven, İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan da hazır bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.