TÜRSİAD deprem bölgesinde

TÜRSİAD deprem bölgesinde
 Editör
TÜRSİAD Genel Başkanı Mustafa Turhan yönetim kurulu 6 Şubat Depremi merkez üssü Elbistan ve Kahramanmaraş’ta resmi ziyaretlerde bulundular.

TÜRSİAD Genel Başkanı Mustafa Turhan yönetim kurulu üyelerinden İsmail Arda, Mustafa Sarıkaya ve Abdullah Çibik’ten oluşan heyetle 6 Şubat Depremi merkez üssü Elbistan ve Kahramanmaraş’ta resmi ziyaretlerde bulundular.

tursiad-2.jpeg

Kahramanmaraş Valisi Sayın Ekrem Önder Ergün ve Afad İl Müdürü Sayın Tayfun Temür ile bir araya gelen heyet, afetin yıl dönümünde STK’ların bölgeye sosyal ve ekonomik yardımları hangi kanallardan ulaştırabileceklerini değerlendirdiler. Elbistan Kaymakamı Tarık Orhan ile görüşen heyet, bölgede 6 yeni fabrika için sözleşmelerin imzalandığı ve Elbistan Organize Sanayi Bölgesi ile afetin yaralarını saracak ekonomik atılımların da yapıldığını aktardılar. Görüşmelerde bölge insanının büyük şehirlere göç etmek zorunda kalmadan kendi memleketlerinde yaşamı sürdürmelerinin sosyal ve kültürel bakımdan son derece önemli olduğunun altı çizildi. Türsiad heyeti Elbistan Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına özverileri için teşekkür ettiler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.