TÜRSİAD'da bayrak değişimi

TÜRSİAD'da bayrak değişimi
 Editör
Tüm Üretken Sanayici Ve İş adamları Derneği (TÜRSİAD) olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.


Kurulduğu günden bu yana genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çeken TÜRSİAD Konya Merkezli bir sivil toplum kuruluşu olarak Konya iş dünyasına katkıda bulunuyor.
2014 Yılından bu yana TÜRSİAD Genel Başkanlığı'nı sürdüren Mahmut Çınar genel kurulda yaptığı konuşmada, “Biz hem üyemiz olan iş insanlarının dertlerine, ihtiyaçlarına çare üretebilmek hem de burada oluşturduğumuz sinerjiyle şehrimizin sanayileşmesine katkıda bulunmak için çalıştık. Çeşitli projelerle iş hayatının yanı sıra sosyal hayatla ilgili de çalışmalar yaparak üyelerimizle sadece bir dernek çatısı altında değil aynı zamanda büyük bir aile olarak bir arada olduğumuzu her fırsatta gösterdik. Sivil Toplum kuruluşlarında yöneticilik aynı zamanda bir bayrak yarışıdır. Bizde artık bayrağı devrediyoruz. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bayrağı devrettiğimiz dostlarımıza da hayırlı başarılar dilerim" dedi.

tursiad-2.jpeg

"PROJELERİMİZİ BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZ BİLİNCİYLE PLANLAYACAĞIZ"

TÜRSİAD Genel Başkanlığı'na seçilen Mustafa Turhan, iş adamı kimliğiyle, ürün, hizmet veya fikir üreten, istihdama katkı sağlayan herkese TÜRSİAD'ın kapısının açık olacağını belirterek, "Öncelikle çok kıymetli başkanımız sayın Mahmut Çınar’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. TÜRSİAD dün olduğu gibi bugün ve yarın da, her hangi dar bir etnik unsurun, bir tarikatın veya siyasi oluşumun arka bahçesi olmadı, olmayacaktır. İş adamı kimliğiyle, ürün, hizmet veya fikir üreten, istihdama katkı sağlayan herkese kapılarımız açıktır. Büyük bir aile örneği sunan derneğimizin faaliyetleri sosyal alanda da tüm hızıyla devam edecektir. Tüm projelerimizi öncelikli olarak büyük bir aile olduğumuz bilinciyle planlayacağız. Tüm paydaşlarımıza katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle genel kurulumuzu teşrif eden üye ve misafirlerimize tekrar teşekkür eder, yeni dönemde birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarıma başarılar dilerim" diye konuştu.

Program sonunda Genel Başkan Mustafa Turhan tarafından önceki dönem Genel Başkan Mahmut Çınar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketleri taktim edildi.

tursiad-1.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.