Tutabilene aşk olsun

Tutabilene aşk olsun
Selçuklu Belediyespor, mücadele ettiği Basketbol 1. Lig’deki galibiyet serisini Ormanspor karşısında da sürdürdü. Mavi-beyazlılar çıktığı Ankara deplasmanından 70-57 galip ayrılarak zirvenin ortaklarından oldu

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 4. hafta karşılaşmasında Ankara temsilcisi Ormanspor’a konuk oldu. Mavi-beyazlılar karşılaşmaya etkili başlarken, peş peşe bulduğu sayılarla rakibi karşısında farklı bir anda açmaya başladı. Selçuklu’nun etkili atakları karşısında zayıf bir savunma sergileyen Ormanspor ise, farkın açılmamasında etkili olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısını 37-19 önde tamamlayan Selçuklu Belediyespor, maçı da 70-57 kazandı.

EN SKORER PİLEPİC

Ormanspor karşılaşmasında Selçuklu Belediyespor’un en skorer ismi Fran Pilepic oldu. Başarılı oyuncu takımına 15 sayılık bir katkı sağladı. Pilepic’i 14 sayı ile İzzet Türkyılmaz ve Will Daniels takip etti.

ARCA 5 ASİSTLE OYNADI

Selçuklu Belediyespor’un genç oyuncularından Arca Tülüoğlu, Ormanspor karşısında 5 asistlik bir performans sergiledi. Arca, karşılaşmanın son periyodunda yakalanan serbest atışları da istediği gibi kullanamadı. Arca’yı 3 asist ile İzzet Türkyılmaz ve Yunus Çankaya takip etti.

ORMANSPOR, İKİNCİ YARI BASTIRDI

Savunma konusunda ikinci yarı daha iyi performans sergileyen Ormanspor, Selçuklu Belediyespor ataklarını biraz daha durdurmayı başardı. Ormanspor bu süreçte bulduğu sayılarla aradaki farkı da en aza indirmeye çalıştı.

SIRADAKİ RAKİP ANKARA DSİ

Ligin ilk 4 haftasından galibiyetle ayrılarak tüm dikkatleri üzerine çeken Selçuklu Belediyespor, 5. hafta karşılaşmasında yine bir Ankara temsilcisini konuk edecek. Mavi-beyazlıların konuğu bu kez Ankara DSİ takımı olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.