Uğur Özteke

Uğur Özteke

TÜVTÜRK’ ten müjde geldi

TÜVTÜRK’ ten müjde geldi

Güzel bir Pazar gününde güzel bir bilgi akışı ve müjde ile sizlerle birlikteyiz.

Sıkı okurlarımız ile TÜVTÜRK konusunda sıkıntılarını dile getiren okuyucularımız hatırlayacaklardır. Cuma günü bazı sıkıntıları dile getiren bir köşe yazısı yazmıştık. Yazımızın yayınlandığı gün İstanbul’dan konu ile ilgili olarak TÜVTÜRK temsilcisi Eren Çelik Bey aradı. Durumu ve sıkıntıyı bildiklerini bizimle paylaştıktan sonra sıkıntının kaynağını ve sıkıntıları giderme adına yapılacak çalışmaları anlattı.

İşte TÜVTÜRK Türkiye genelinde ve Konya’da bakın yakın zamanda neler yapacakmış;

“Sayın Uğur Özteke,

TÜVTÜRK olarak, kurulduğumuz günden bugüne iş süreçlerimizin ve operasyonlarımızın azami müşteri memnuniyeti sağlayacak bir yapıda şekillenmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda siz değerli basın mensuplarının yorumlarını değerlendiriyor ve gerekli alanlarda iyileştirmeler yapıyoruz. Bu vesileyle kurumumuza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Pusula Gazetesi’nde 24 Temmuz 2015 tarihinde yayınlanan köşe yazınızla ilgili olarak sizin nezdinizle kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamayı dikkatinize sunmak isteriz,  

TÜVTÜRK olarak, Konya sınırları içinde 8 sabit, ilçe ve köy merkezlerini periyodik olarak ziyaret eden 3 gezici istasyonumuz ile Konyalı araç sahiplerine muayene hizmeti vermekteyiz. 30 Haziran’da sona eren araç muayene gecikme indirimi fırsatı ve Ramazan Bayramı öncesi yolculuk hazırlıkları nedeniyle Konya’daki araç muayene istasyonlarımızda beklentinin üzerinde yoğun muayene talebi gerçekleşmiştir. Bu durum Konya’ya özel olmayıp, bu sene tüm Türkiye’deki istasyonlarımızda görülen bir durumdur. Bu kapsamda, zaman zaman müşteri memnuniyeti standartlarımızın üzerinde bir bekleme süresiyle karşılaşıldığı anlaşılmaktadır. Bu konuyla ilgili gerekli düzenlemeler yapılmış, istasyonumuzda bekleme sürelerini düşürecek önlemler ivedilikle alınmıştır.

Türkiye genelinde istasyonlarımızdaki yoğunluğu ve bekleme sürelerini azaltmak amacıyla 23 Temmuz tarihinden itibaren randevu sistemimizde de yeniliklere imza atılmıştır. Çok yakında, 30 dakika olan randevu aralarını, 15 dakikaya indirerek, araç sahiplerinin istasyonlardaki bekleme sürelerini azaltmayı amaçlıyoruz.

Bununla birlikte, TÜVTÜRK yönetimi olarak Konya merkezdeki tek istasyonun gelecekte yeterli olmayabileceğinin farkındayız. Bu istasyon üzerindeki yükü azaltmak, sürekli artmakta olan muayene talebini karşılamak üzere, köklü bir çözüm olarak gelecek yıl içinde Konya ilinde yeni bir istasyon yatırımının planlandığı bilgisini sizinle paylaşmak isteriz.”….

…………

Bizde Eren Bey nezdinde TÜVTÜRK’ün Konya’daki ve İstanbul’daki tüm duyarlı yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Çünkü TÜVTÜRK modeli ile böyle bir hizmete de bunlar yakışır.

…………

Hadi bu güzel gelişmeden sonra tatil yapan şanslı okurlarımıza diyoruz ki kapın mangallarınızı halı kilimlerinizi hızla yatışa. Gün sizin gününüz. Yapabilene bilene helal olsun. Afiyet olsun. En güzel pazarlar hepimizin olsun.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Yağmur hiç darılmaz, ne üstüne basana ne de şemsiye açana…

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Çöp tenekelerinden karpuz suları sızmadığı zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR