Twinnerler Kapadokya'yı Gezdi

Twinnerler Kapadokya'yı Gezdi
NEVŞEHİR (AA) - Avrupa düzeyinde çevrimiçi mesleki gelişim fırsatları sunan e-Twinning kapsamında "Twinnirler yolda" projesi kapsamında, İstanbul, İskenderun,...

NEVŞEHİR (AA) - Avrupa düzeyinde çevrimiçi mesleki gelişim fırsatları sunan e-Twinning kapsamında "Twinnirler yolda" projesi kapsamında, İstanbul, İskenderun, Denizli, Muğla, Mersin’den gelen öğretmenler Derinkuyu ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürlüğü öğretmenler ve öğrencileri tarafından karşılandı.

Programlarına, Derinkuyu Yeraltı Şehri gezisi ile başlayan konuk öğretmenler, Göreme Açık Hava Müzesi ve Paşabağları mevkiini ziyaret etti.

Proje, Türkiye’nin kültürel ve doğal güzellikleri ile ünlü turistik merkezleri gezen öğretmenlerin öğrencilerine bu alanlar hakkında daha açık bilgiler aktarmasını ve ziyaret edilen kentlerdeki öğretmen ve öğrencilerle kaynaşmalarını amaçlıyor.

Proje kapsamında Nevşehir'e gelen öğretmenler 3 gün boyunca bölgedeki gezintilerini sürdürecek.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.