Twitter, Özel Mesaj Aracılığıyla Tweet Paylaşımı Özelliğini Getirdi

Twitter, Özel Mesaj Aracılığıyla Tweet Paylaşımı Özelliğini Getirdi
Twitter son dönemlerde mesajlaşma özelliklerini geliştirmek için yapısına birbirinden farklı yenilikler ekliyor.

Bugün de şirket yeni fikirlerin ışığında yoluna devam ederek mikro-blog servisine özel mesajlar aracılığıyla tweet paylaşımı özelliğini getirdi. Artık istediğiniz tweet'i özel mesaj aracılığıyla arkadaşlarınıza gönderebileceksiniz.

Eğer favori tweet'lerinizi özel olarak paylaşmak istiyorsanız Twitter bu özelliğin nasıl kullanılacağını resmi blog sayfasında kullanıcılarıyla paylaştı:

"Bugünün güncellemesiyle birlikte takipçilerinizle istediğiniz tweet'i özel olarak paylaşabileceksiniz. Yeni özelliği iOS veya Android mobil uygulamalarında kullanmak isterseniz zaman tünelinizdeki tweet butonuna uzun süreli basılı tuttuğunuzda 'direkt mesaj olarak paylaş' seçeneğini göreceksiniz. Eğer twitter.com veya TweetDeck üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek isterseniz de üç nokta olarak da bilinen 'daha fazla' ikonunda yine 'direkt mesaj olarak paylaş' seçeneğini göreceksiniz. Tweet'i paylaştığınız kişi bildirimle uyarılacak ve konuşmanız içerisinde paylaştığınız Tweet olduğu gibi görünecek."

Bu değişim Twitter'da yapılacak geliştirmelerin sadece bir parçası olarak değerlendiriliyor. Sosyal ağlarda üstünlüğünü koruyan servisin yakında yeni özellikler ile daha da geliştirileceği biliniyor.

Eğer siz de Twitter'ın yeni özelliğini iOS, Android veya Windows Phone cihazlarınızda denemek isterseniz mobil uygulamanın uygun versiyonunu aşağıdan indirerek telefonlarınıza kurabilirsiniz:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.