Ubisoft Guinnes rekorunu egale eden oyun

Ubisoft Guinnes rekorunu egale eden oyun
Ubisoft Guinnes rekorlar kitabına hangi oyun girdi? En yüksek konsol oyunu oynama rekorunu alan tırmanıcı kim? Ne kadar yükseklikte rekor kırdı? Rekorunu kırarken hangi zorlu hava şartlarından geçti?

Yılın merakla beklenen oyunları arasında yer alan Far Cry 4'ün şerefine Ubisoft ekibi ve 23 yaşındaki Will Crus adlı bir tırmanıcı iş birliği ile "En yüksekte konsol oyunu oynama" rekorunu egale etti.

Far Cry 4'ün de senarsoyunun geçmekte olduğu Himalaya'da kırılan Guinnes rekoru, Far Cry 4'ün de yapımcı ekibinde yer alan kişilerle toplam 15 kişilik bir topluluk tarafından kırıldı.

Denizden 5.660 metre yükseklikte 18,569 feette Everest Himalaya dağlarında gerçekleşen rekorda bir saatten uzun sürede PlayStation 4'te Far Cry 4 oynandı. 

40 kilometreye yakın rüzgarda ve dondurucu soğuklara karşı başarılan rekor denemesinin resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.