Üç kulüp taraftarından teröre ortak tepki

Üç kulüp taraftarından teröre ortak tepki
Muğla'nın Marmaris ilçesinde buluşan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, teröre karşı tepkilerini dile getirdi

MUĞLA (AA) - Marmaris’te bir araya gelen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, teröre tepki gösterdi.

Bir grup Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı, "Alem-i cihanı yakarız vatan uğruna, haberiniz ola! Marmaris taraftarları" yazılı pankartla Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaptı.

Grup adına gazetecilere açıklama yapan Galatasaray taraftarı Akın Duran, "Amacımız, terör olaylarına karşı duruşumuzu göstermek ve farkındalık yaratmak, teröre tepkimizi dile getirmek. Biz istiyoruz ki terör olmasın, masum insanlar ölmesin. Sabrımız kalmadı. İnşallah terör olayları son bulur." dedi.

Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklayan Fatma Palu ise "Memleketimiz için buradayız, masum insanlar ölmesin diyoruz. Hepimiz İstanbul'uz, Ankara'yız, Manisa'yız, doğuyuz, batıyız, insanız. Bu yüzden buradayız. Bir farkındalık yaratmak için buradayız. Umarız, bu tarz olaylarla karşılaşmayız, hepimiz birlik olarak devam ederiz." diye konuştu.

Taraftarlar, basın açıklamasının ardından dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.