Uçurtma Şenliği Yarım Kaldı

Uçurtma Şenliği Yarım Kaldı
Gökyüzü şenlensin, çocuklar neşelensin sloganı ile Seydişehir Belediyesi 19 Mayıs gençlik ve spor bayramını fırsat bilerek uçurtma şenliği düzenledi.

Gökyüzü şenlensin, çocuklar neşelensin sloganı ile Seydişehir Belediyesi 19 Mayıs gençlik ve spor bayramını fırsat bilerek uçurtma şenliği düzenledi.

Cuma namazından sonra saat 14:00'de  Kapalı spor salonun yanında bulunan açık arsada gerçekleştirilen şenliğe Seydişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Gösteri alanının girişinde belediyenin ücretsiz dağıttığı uçurtmaları alan her yaştan Seydişehirli doyasıya eğlendi. Açılış konuşmasında belediye başkanı Mehmet Tutal, çocuklara ve gençlere verilmesi gereken önemden ve onları sevindirmekten bahsetti.

Platformun etrafında çeşitli oyunlar ile gençler ve çocuklar eğlenirken, bu tarz etkinliklerin olmazsa olmazı palyaçolar çocukların ilgi odağı oldu. Ayrıca Osmanlı macunu- Osmanlı şerbeti, şapkalar- rüzgar gülleri ve balonlar belediye görevlileri tarafından çocuklara dağıtıldı.

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte kendi yaptıkları uçurtmalar  ile katılanlar ise en iyi olmak için yarıştı. yağmur'un aniden bastırmasıyla bazı uçurtmalar düşerken bazı uçurtma sahipleri ise iplerine sıkı sıkı sarıldı.

Yarışmalar sonunda 1.ye ödül olarak bisiklet- 2.  ödül olarak tablet , 3.ye ödül olarak eşofman takımı verilecekti yağmurun şiddetlenmesi ile şenlik ileri bir tarihe ertelendi.

(Süleyman Sayan)

img_20170519_142651.jpgimg_20170519_143545.jpgimg_20170519_143606.jpgimg_20170519_143650.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.