Uçuş hattındaki Emniyet Müdürlüğü binası 'tıraşlandı'

Uçuş hattındaki Emniyet Müdürlüğü binası 'tıraşlandı'
Uçakların alçalma ve kalkış hattında olduğu gerekçesiyle Adana İdare Mahkemesi tarafından 6 katının yıkılmasına karar verilen 14 katlı Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda, uçakların alçalma ve kalkış hattında olduğu gerekçesiyle Adana İdare Mahkemesi tarafından 6 katının yıkılmasına karar verilen 14 katlı Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının son durumu hakkında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve binanın yapımını üstlenen yüklenici firmanın sahibi Halil Avcı'dan bilgi aldı.

Müteahhit Halil Avcı, 14 katlı inşa edilen binanın kat eksiltme çalışmalarının tamamlandığını ve 6 katın eksiltilerek, binanın 8 kata indirildiğini belirtti.

Demirtaş ise hizmet binasının bir an önce tamamlanmasını arzu ettiklerini bildirerek, binanın eksik bölümlerinin yapımına en kısa zamanda başlanması ve çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.