Udinese korktu

Udinese korktu
İtalyan ekibinin Konya’ya gelişinden vazgeçmesinin sebebinin olası taraftar taşkınlığı olduğu öğrenildi

Torku Konyaspor’un sezon öncesinde 8 Ağustos Cumartesi günü Mevlana Kupası’nda karşılaşacağı Udinese maçı iptal oldu. Torku Arena’da oynanacağı açıklanan ve lig öncesi en ciddi provalardan biri olarak görülen bu maçın iptal olması yeşil-beyazlı taraftarları şaşırttı.

İtalyan ekibinin Konya’ya gelişinden vazgeçmesinin sebebinin olası taraftar taşkınlığı olduğu öğrenilirken, Udinese kulübünün maç için ek güvenlik talebi Konyaspor yönetimi tarafından veto yedi. Hem Türkiye’de yaşanan tatsız olaylar hem de Galatasaray’ın geçtiğimiz günlerde Udinese ile yaptığı hazırlık maçının taraftar olayları sebebi ile yarıda kalması İtalyanların ek güvenlik istemesine sebep oldu.

Konyaspor yönetiminin taraftarlarına sahip çıkarak böyle bir olayın yaşanmayacağını söylemesine rağmen Udinese yetkililerinin korkması maçın iptal olmasına neden oldu. Yeşil-beyazlı kulübün 8 Ağustos tarihinde başka bir Avrupa takımı ile görüştüğü edinilen bilgiler arasında.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.