Uefa Avrupa Ligi Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

Uefa Avrupa Ligi Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde Türk temsilcilerinin gruplarında oynayacağı 3. maçları yönetecek hakemler belli oldu

İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Türk takımlarının 20 Ekim Perşembe günü oynayacağı 3. hafta maçlarının hakemleri belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, A Grubu'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United'la yapacağı maçı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılarılarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nni yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördünü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

Fransız hakem Benoit Bastien, geçen sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Molde'ye 3-1 kaybettiği maçta düdük çalmıştı.

Atiker Konyaspor'a Azerbaycanlı hakem
Atiker Konyaspor'un H Grubu'nda Portekiz'in Braga takımını ağırlayacağı maçı Azerbaycan Futbol Federasyonundan Aliyar Aghayev yönetecek.

Aghayev'in yardımcılıklarını Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov'u yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri Orkhan Mammadov ve Rahim Hasanov, dördüncü hakemliğini ise Mubariz Hashimov üstlenecek.

Osmanlıspor maçında İsrailli hakem görev alacak
Osmanlıspor, L Grubu'nda İspanya'nın Villareal takımıyla sahasında yapacağı maçta İsrail Futbol Federasyonundan Liran Liany düdük çalacak.

Başkent temsilcisinin maçında yardımcı hakem Dvir Shimon ve David Elias Biton, ilave yardımcı hakem Menashe Masiah ile Eitan Shmuelevitz, dördüncü hakem ise Oren Borneshtain olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.