Uefa Avrupa Ligi'nde Gruplar Belli Oluyor

Uefa Avrupa Ligi'nde Gruplar Belli Oluyor
Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki ikinci önemli organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları yarın çekilecek

İSTANBUL (AA) - Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki ikinci önemli organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları yarın çekilecek.

Monaco'daki Grimaldi Forum'da TSİ 14.00'te yapılacak kura çekimine 48 takım katılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda elenen 10 takım (APOEL, Young Boys, Ajax, Steaua Bükreş, Salzburg, Hapoel Beer-Sheva, Viktoria Plzen, Villarreal, Roma, Dundalk) ile elemeleri geçen 22 ve direkt katılma hakkı bulunan 16 ekip (Athletic Bilbao, Braga, Celta Vigo, Feyenord, Fiorentina, Inter, Atiker Konyaspor, Mainz, Manchester United, Nice, Schalke 04, Southampton, Standart Liege, Zenit, Zorya Lugansk, Zürih) 4'erli 12 gruba ayrılacak.

Kurada, Avrupa'da ilk kez mücadele edecek Atiker Konyaspor'un yanı sıra bu akşam oynanacak play-off turu rövanş maçları sonucu turu geçmeleri durumunda Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir de yer alacak.

Kulüplerin çekilişe hangi torbadan katılacağı, bu akşam oynanacak maçların ardından kesinleşecek. Grup maçları, 15-29 Eylül, 20 Ekim, 3-24 Kasım ve 8 Aralık tarihlerinde oynanacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.