'UEFA'ya katılım hakkı kazanmış bir takım olabilirdik'

'UEFA'ya katılım hakkı kazanmış bir takım olabilirdik'
Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik. UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkını kazanmış bir takım olarak da sezonu bitirebilirdik." dedi

Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor karşılaşmasında 3-0 öne geçmelerine karşın 3-3 berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Bu sonuç nedeniyle keyifler kaçtı. Genç oyuncularımızı sahaya koymuştuk. Amaç sadece maçı kazanmak değil, geleceği de kazanmaktı." diye konuştu.

"Avrupa kupalarına katılım hakkını kazanabilirdik"
Takımın performansının düşüşüyle ilgili olarak Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Ciddi sakatlıklar bizi etkiledi. Serdar Aziz'in uzunca bir süre yokluğu söz konusu. Emre Taşdemir geldiğimizde sakattı, daha sonra tekrar ciddi bir sakatlık yaşadı. Sercan Yıldırım'ın da sakatlığı vardı. Tam kadroyla çıksaydık, Osmanlıspor maçı çok daha farklı olabilirdi. Ben şikayet etmeyi sevmediğim için bunlar pek gündeme gelmiyor. Biz birçok maçımıza ideal kadromuzdan yoksun çıktık. Bütün oyuncularımdan memnunum. Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik. UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkını kazanmış bir takım olarak da sezonu bitirebilirdik. Hepimiz arzuladık, istedik ama bazı şartlar buna müsaade etmedi. Bundan dolayı da son iki maçımızı hedefsiz oynayacağız."

"Maçları bitirdikten sonra ayrılacağımız arkadaşlara kendimiz bildireceğiz"
Hamzaoğlu, "Takımdan gidecekleri ve takımda kalacakları belirlediniz mi?" sorusuna, "Ekibimle beraber çalışıyoruz. Henüz daha net olarak bir şey söyleyemeyiz. Oynamamız gereken iki maçımız daha var. Bu maçları bitirdikten sonra ayrılacağımız arkadaşlara kendimiz bildireceğiz. Sonra da sizlere duyuracağız." yanıtını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.