Ulaş'ta Halı Saha Mahalli Futbol Ligi sona erdi

Ulaş'ta Halı Saha Mahalli Futbol Ligi sona erdi
SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde düzenlenen Halı Saha Mahalli Futbol Ligi sona erdi.Ulaş Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçesinde düzenlenen Halı Saha Mahalli Futbol Ligi sona erdi.

Ulaş Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Sivas Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 19 Aralık'ta başlayan müsabaka için ödül töreni düzenlendi.

10 takımın yarıştığı ligde Dirilişspor 45 puanla şampiyon olurken, Karacalarspor 42 puanla ikinci ve Akkayaspor ise 40 puanla üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Ulaş Kaymakamı Orhan Altun ile Belediye Başkanı İsrafil Göçgün tarafından takdim edildi. İlk üçe giren takımlara kupalarının yanı sıra 3 koç hediye edileceği belirtildi.

Törende konuşan kaymakam Altun, müsabakaların dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Dereceye giren ve turnuvaya katılan takımları tebrik eden Altun, "Bu tür sportif faaliyetlerin ilçemize büyük bir heyecan kattığı içinde çok mutluyum. Halı Saha Mahalli Futbol Ligi'nin hazırlanmasında emeği geçen belediye başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Göçgün ise 18 hafta süren turnuvaya ilçe merkezi ve köylerden takımların katıldığını ifade etti. Bu tür etkinlikleri devam ettirmek istediklerini anlatan Göçgün, dereceye giren ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

Kupa törenine İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Fahri Doğan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.