Ulaş'ta İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Ulaş'ta İçme Suyu Sorunu Çözülüyor
SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre...

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre mesafede su kaynağının bulunduğu Tecer Dağı Beş Gözler mevkisindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Halkımız yaklaşık 35 yıldır su ihtiyacını Sivas Demir Çelik İşletmeleri'nin soğutma suyu üzerinden karşılamaktaydı. Asbest borulardan ve sağlıksız koşullarda içme suyu temin ediliyordu. İlçe halkının daha sağlıklı içme suyuna kavuşması için belediye olarak büyük bir çalışma başlattık." diye konuştu.

Suyun kaynağının bulunduğu Beş Gözler mevkisinden içme suyu şebekesine polietilen borularla su vereceklerini dile getiren Göçgün, Yenikarahisar Mahallesi'ne de su verileceğini ifade etti.

Göçgün, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, su borularının döşenmesinin ardından ilçe halkının sağlıklı içme suyuna kavuşacağını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.