"Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" projesi Sinop'ta

"Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum" projesi Sinop'ta
İSTANBUL (AA) - Koç Holding’in "Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ni Destekliyorum" projesi kapsamında Sinop’ta farkındalık seminerleri düzenlendi.Koç...

İSTANBUL (AA) - Koç Holding’in "Ülkem İçin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ni Destekliyorum" projesi kapsamında Sinop’ta farkındalık seminerleri düzenlendi.

Koç Holding açıklamasına göre, Opet Bayii ve Ülkem İçin Gönüllü Elçisi Hasene Gülşah Kayıkçıoğlu’nun organizasyonunda, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası’nda düzenlenen seminerlere Koç Topluluğu bayileri katıldı.

Koç Topluluğu Gönüllü Şirket Eğitmeni ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP) yöneticileri tarafından verilen seminerlerde katılımcılara, "Toplumsal cinsiyet eşitliği bakış açısını ilişkilerime ve gündelik yaşamıma taşıyarak eşitlikçi bir ortamın oluşumuna bireysel seviyede nasıl katkı sağlayabilirim?" sorusuna cevap verecek bir içerik sunuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Kurumsal İletişim Müdürü Şeniz Akan, bu projede Koç Topluluğu bayileri aracılığıyla geniş kesimlere ulaşmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Akan, projenin Türkiye'deki cinsiyet eşitsizliğinin etkilerine dair yaratacağı farkındalık ve duyarlılığın, toplumsal gelişim için itici bir güç olmasını arzu ettiklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Koç Topluluğu bayi ağımızın gücüyle gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin nedenleri ve sonuçlarına dair toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratarak, duyarlılığı artırmayı amaçlıyoruz. Bu farkındalığın da sadece kurum ve kuruluşlarda değil bireylerde de eşitlikçi ve hak temelli bir yaklaşım yaratacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı Türkiye'nin dört bir yanında toplumsal cinsiyet eşitliği üzerine inşa ediyoruz. Katılım ve desteğinizin, projenin amaçlarına ulaşması için çok önemli olduğuna inanıyor ve bu nedenle sizleri de bu sürece dahil olmaya davet ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.