Ulu Cami meydanında binleri buluşturan iftar

Ulu Cami meydanında binleri buluşturan iftar
Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi’nin Ramazan ayında farklı mahallelerde kurduğu iftar sofralarına, Ulu Cami meydanında devam edildi.

Binlerce Ereğliliyi iftar sofrasında bir araya getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Özgüven, 6 bin kişinin aynı anda iftar yaparak Kadir Gecesi atmosferini birlikte yaşadıklarını söyledi.
İftara saatler kala Ulu Cami meydanında kurulan iftar sofrasında yerlerini almaya başlayan Ereğlililer unutulmaz dakikalar yaşadılar. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofrası kurarak birlik, beraberlik ve dayanışma ortamı sağladıklarını ve Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, Kadir Gecesi düzenlenen iftar sofrasına katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı İftar sofrasında Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu şükür duası okudu. Ereğli Belediyesi ikram aracından dağıtılan sıcak ve soğuk meşrubatlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.