Uludağ'da 9 Yaşındaki Çocuk Kayboldu

Uludağ'da 9 Yaşındaki Çocuk Kayboldu
Katar'dan ailesiyle Türkiye'ye gelen ve Sarıalan bölgesinde kaybolan çocuğu bulmak için yaklaşık 60 kişilik arama kurtarma ekibi çalışma yürütüyor- Termal kameralarla destek verilen arama çalışmaları kapsamında, jandarma iz takip köpeklerinin koklaması i

BURSA (AA) - Katar'dan Türkiye'ye ailesiyle gelen 9 yaşındaki çocuk Uludağ'da kayboldu.

Alınan bilgiye göre, Katar'dan Türkiye'ye gelen Mansouri ailesi Uludağ'ın Sarıalan bölgesinde yemek yedi. İstanbul'da kaldıkları otele dönecekleri esnada 9 yaşındaki İbrahim Najib el Mansouri'nin olmadığını fark eden aile bir süre çevrede çoçuğu aradı.

Aile Mansouri'yi bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AKUT, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), İHH, UMKE, Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri de sevk edildi.

Yaklaşık 60 kişiden oluşan ekipler, çocuğu bulmak için bölgede gruplara ayrılarak çalışma yürütüyor.

Ekiplere çalışmalarında Jandarma Özel Harekat timi de termal kameralarla destek veriyor, 12 kişilik jandarma asayiş ekibi ise Sarıalan bölgesindeki bungalov evleri kontrol ediyor.

Öte yandan jandarma iz takip köpeklerinin koklaması için küçük çocuğun İstanbul'da kaldığı otelden kıyafetleri getirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.