Ulus İlçe Tarihi Konferansı Verildi

Ulus İlçe Tarihi Konferansı Verildi
Bartın’ın Ulus ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlik projeleri destek programı kapsamında ’Bartın Vakıfları-Ulus İlçe Tarihi’ konferansı verildi.75. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu Toplantı Salonunda...

Bartın’ın Ulus ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlik projeleri destek programı kapsamında ’Bartın Vakıfları-Ulus İlçe Tarihi’ konferansı verildi.

75. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı, Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Müftüsü Turgay Papurcu, Gençlik ve Spor Müdürü Sami Demirel, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kubilay Kocamanel, İlçe Kültür Ve Sanat Evi Halk Kütüphane Müdürü İsmail Akman, ve kurum müdürleri katıldı.

Konferansda, Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu tarafından Bartın’ın Ulus ilçesinin 1214 ve 1514 tarihleri anlatıldı. Katılımın yoğun olduğu konferans sonunda katılımcılar, Ulus Kültür ve Sanat Evi Halk Kütüphanesinide ziyaret etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.