Uluslararası Fair Play Konseyinden Türkiye'ye 3 ödül

Uluslararası Fair Play Konseyinden Türkiye'ye 3 ödül
- Türkiye adına Şenes Erzik, TMOK ve Bursaspor 11 Yaş Altı Futbol Takımı, fair play ödülü kazandı


İSTANBUL (AA) - Uluslararası Fair Play Konseyi (CIFP), Türkiye'yi 3 dalda ödüle layık gördü.

CIFP Üyesi ve Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) İkinci Başkanı Erdoğan Arıpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konseyin Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan toplantısında Türkiye'ye 3 ödül çıktığını belirtti.

Arıpınar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin (TMOK), "TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı" projesi ile tanıtım dalında fair play ödülünün sahibi olduğunu açıkladı.

Daha önce EFPM'den ödül alan Bursaspor 11 Yaş Altı Futbol Takımı'na bir ödül de CIFP'den geldi. Arıpınar, Bursasporlu minik futbolcuların, Dünya Olimpiyat Komitesinin özel ödülünü almaya hak kazandığını kaydetti.

Erdoğan Arıpınar, konseyin, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'e de kariyer dalında fair play şeref diploması ödülü verdiğini ifade etti.

Ödüller, 5 Mayıs Perşembe günü Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde yapılacak törenle CIFP Başkanı Jenö Kamuti tarafından sahiplerine takdim edilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.