Ümit Milli Maçın Ardından

Ümit Milli Maçın Ardından
- Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ercan:"Futbolcuların güvenlerini kazanmaları ve daha iyi oynamaları için skor sevindirici"


İSTANBUL (AA) - Azerbaycan ile yaptığı hazırlık maçını 4-0 kazanan Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Abdullah Ercan, çok net bir skorla galip geldiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ercan, oyuncuların büyük bir bölümünün ilk kez beraber oynadıklarını belirterek, "Futbolcuların güvenlerini kazanmaları ve daha iyi oynamaları için skor sevindirici ve umut verici. İkinci yarı daha farklı olabilirdi. İlk yarı oyunu heba ettik. Rakibin kapanacağını tahmin etmiştik. Oyunu kenarlara açacaktık. İkinci yarı değişikliklerle beraber oyunun kontrolünü ele geçirdik. Hazırlık maçı oynuyoruz. Skor sevindirici ama oyunumuzu da geliştirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Uyum sorununun kolay atlatılamadığını ama bunu başaracaklarını vurgulayan Abdullah Ercan, şunları kaydetti:

"A Milli Futbol Takımı dün 3-1 kazandı. 7-8 ay önce bu kadroda yer alan 6 oyuncu ilk 11'de görev aldı. Bir oyuncu ise sonradan oyuna dahil oldu. Bu bizim için çok sevindirici ve gurur verici. Aynı zamanda Fatih Terim'in bize inanıp, dün o oyuncuları oynatması da çok sevindirici. Bu sebeple Fatih hocaya da çok teşekkür etmek lazım. Yarışırken genç oyunculara şans vermek kolay değil. Bazı pozisyonlarda eksiklerimiz var ve oyuncu arayışını devam ettiriyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.